yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Kanatlar içinde uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin takviye plakaları mevcuttur.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Bu bakım barkodlu belge sahibi kurumların ortaklık ile e-ülke Bapsı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.

Yangın merdivenleri, yangın anında insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan çıkmasını esenlayarak hayat kaybını en Yangın çıkış kapısı istanbul aza indirmeyi hedefler.

Yangın merdiveni evgin çıkış bapsı ederı dair hem istenen ölçüler hem istenen kapı adedi adetsı hem de ulama aksesuarlar belirlenmesinde dinamik rol oynar. Yüce miktardaki hileımlarda paha teklifi farklı olmaktadır. Gene aynı şekilde kapının örgülacağı malzemeye bakarak de fiyatlandırmada değişiklıklar gözlenmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + kısım seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page